Rozemarijn Wijn

Positief - Gepassioneerd - Communicatief

Ik ben een Nederlandse en woon sinds 2015 in Antwerpen. Na de middelbare school heb ik een sprint opleiding tot Secretaresse gevolgd bij Schoevers Rotterdam en vervolgens nog een sprintopleiding Management Assistent aan het Albeda College. Voor deze opleidingen deed ik ook verschillende stages waarbij ik mijn eerste praktijkervaring opdeed in o.a. agendabeheer, documentcontrole, notuleren, archiveren en klachtenbehandeling. 

 

Hierna ben ik in Antwerpen gaan wonen, waar ik mijn bachelor Event- en Projectmanagement heb gehaald aan de Karel de Grote hogeschool. Hier deed ik kennis op over marketing, project management en natuurlijk het organiseren van events.

 

Ondertussen werkte ik parttime als HR consulente bij een uitzendkantoor. Voor het afronden van mijn opleiding liep ik stage in Londen bij een evenementenbureau. Waar ik onder andere werkte aan de organisatie van de catering, social media, vormgeving, risk assessments en personeelszaken. Ik spreek (en schrijf) dus ook vloeiend Engels.

 

Mijn eerste vaste job was als Forwarder bij een grote logistieke speler in de haven. Hier was ik verantwoordelijk voor mijn eigen klanten en deed ik veel nauwgezette documentatie verwerking voor de douane, alsook transportplanningen maken. 

 

Daarnaast heb ik ook ervaring opgedaan binnen een PMO in o.a. document control, logistieke planning, software implementatie en aankoop.

Wil je graag meer horen over mijn hard- en softskills? Neem dan contact op, ik licht dit met plezier verder toe tijdens een virtueel kennismakingsgesprek.