Rozemarijn Wijn

Positief - Gepassioneerd - Communicatief

Ik ben een Nederlandse en woon sinds 2015 in Antwerpen. Na de middelbare school heb ik een sprint opleiding tot Secretaresse gevolgd bij Schoevers Rotterdam en vervolgens nog een sprintopleiding Management Assistent aan het Albeda College. Voor deze opleidingen deed ik ook verschillende stages waarbij ik mijn eerste praktijkervaring opdeed in o.a. agendabeheer, documentcontrole, notuleren, archiveren en klachtenbehandeling. 

Vervolgens ben ik in Antwerpen gaan wonen, waar ik mijn bachelor Event- en Projectmanagement heb gehaald aan de Karel de Grote hogeschool. Hier deed ik kennis op over marketing, project management en natuurlijk het organiseren van events. Ondertussen werkte ik parttime als HR consulente bij een uitzendkantoor. Voor het afronden van mijn opleiding liep ik stage in Londen bij een evenementenbureau. Waar ik onder andere werkte aan de organisatie van de catering, social media, vormgeving, risk assessments en personeelszaken. Ik spreek (en schrijf) dus ook vloeiend Engels.

Mijn eerste vaste job was als Forwarder bij een grote logistieke speler in de haven. Hier was ik verantwoordelijk voor mijn eigen klanten en deed ik veel nauwgezette documentatie verwerking voor de douane, alsook transportplanningen maken. Daarnaast heb ik ook ervaring opgedaan binnen een PMO in o.a. document control, logistieke planning, software implementatie en aankoop.

Wil je meer van mij weten? Neem contact op en ik vertel je met plezier meer tijdens een virtueel kennismakingsgesprek.

Reviews

  • Ik heb Rozemarijn ingeschakeld voor een software implementatie project waarbij tekstuele input van applicatiegebruikers omgezet moest worden in Business Process Flows. De workload op dat moment was te hoog om zelfstandig af te handelen en om mijn deadlines veilig te stellen heb ik dus de hulp ingeroepen van Rozemarijn.  Na een korte introductie sessie om de achtergrond, doelstelling en werkwijze uiteen te zetten ging zij er voortvarend mee aan de slag. Op haar initiatief hebben we eerst 1 door haar geproduceerde flow doorgenomen en daarop kon ik mijn feedback geven. Ze denkt mee, challenged én verbeterd daar waar ze mogelijkheden ziet. Alle daaropvolgende flows door haar geproduceerd waren spot-on. Ik heb ze nagelopen, maar hoefde vrijwel nergens een correctie toe te passen. De werkwijze was bijzonder professioneel, niet alleen inhoudelijk, maar ook alles eromheen. Dat is belangrijk, omdat ik soms ook wel geneigd ben om alles zelf in eigen hand te willen houden. Dat resulteert menigmaal in lange dagen en tijd te kort... Voor mij is Rozemarijn nu een betrouwbare resource geworden waarvan ik nu weet dat ik er op kan bouwen wanneer dat nodig is. Dit is voor mij zeker niet de laatste keer geweest, en ik kan haar brede set skills aan iedereen aanbevelen, want het dienstenaanbod beperkt zicht niet tot process flows alleen. Ze is organisatorisch sterk en bijzonder efficient. Dank je wel Rozemarijn, en ik kijk alweer uit naar de volgende samenwerking!
    - Hans Wijn, Triple Tube Solutions
  • Het opstarten van een nieuwe organisatie vraagt tijd, visie, een goed officemanagement en communicatieplan. Via mijn rugby netwerk maak ik kennis met Rozemarijn Wijn. Een jonge, ambitieuze dame die volledig voldoet aan het door mij gestelde profiel. Na een kort gesprek gaan wij energiek en voortvarend aan de slag op basis van een parttime overeenkomst. Rozemarijn pakt zelfstandig het office en communicatieplan op. Zij adviseert gevraagd en ongevraagd, maakt en onderhoudt de website, de formats voor de presentaties, overeenkomsten, nieuwsbrieven, social media en documenten. In ruim 6 maanden tijd heeft de Karakter Academie een gezicht, mede dankzij de tomeloze inzet en kwaliteit van Rozemarijn. Gepassioneerd, zelfstandig, kundig en betrouwbaar zijn zeker van toepassing op Rozemarijn. Hoop nog lang gebruik te mogen maken van haar kundigheid. - Ed Oskam, De Karakter Academie.